vineri, 29 aprilie 2011

Numerologia magica

Numerologia magica


Afla ce iti aduce anul in curs folosind numerologia

Daca doresti sa cunosti tendintele anului in curs pentru tine, exista un mod simplu de a face acest lucru.
Astfel aduni numerele care compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numarul anului care te intereseaza.
Ex: Pentru o persoana nascuta pe 19 aprilie care vrea sa stie ce ii va aduce anul 2011 , avem: 1+9+4+2+0+1+1= 9
Anul cu numarul 9 fiind anul pe care persoana trebuie sa-l consulte

Numarul 1
Noi inceputuri si oportunitati la pachet cu responsabilităţi sporite. Crestere in plan financiar , noi asocieri sau o noua afacere in al doilea trimestru al anului. Asteptati-va la schimbări majore pozitive in toate sferele vieţii. Atentie la orgoliul personal care ar putea fi un obstacol in dezvoltarea oricaror proiecte. In ciuda întarzierilor si (uneori)obstacolelor, banii vor veni spre voi si chiar in numar mare. Calatorii la distanta. O intalnire secreta ar putea sa aduca prejudicii neasteptate. Multi isi vor face planuri de casatorie.

Fiţi pregătiţi pentru modificari , compromisuri şi sacrificii. Pe zona muncii, mari sanse de tradare din partea unui necunoscut. Nu dezvaluiti planurile si proiectele la care lucrati. Despartire de un partener de afaceri sau ruperea unui contract. Pentru a va spori averea si castigurile , puneti o testoasa-dragon in sectorul de nord al casei.

Numarul 2
Un an special cu realizari si caştiguri! Informatiile si cunostintele acumulate pana acum va vor ajuta in planurile si proiectele incepute in acest an. Relatiile sociale si colaborarile din zona muncii se vor dovedi benefice pe termen lung. Succesul este de partea voastra chiar daca progresul va fi unul lent . Beneficii neaşteptate şi noroc in proiecte financiare. Comunicarea scrisa sau vorbita cat si calatoriile, va vor mari sansele de profit. Noroc la jocurile de noroc si castiguri banesti neasteptate. Toate eforturile si dorintele voastre vor fi recunoscute si implinite in ultima parte a anului. Pentru cei singuri, o adiere romantica le va atinge inimile. Bine aspectate calatoriile peste ape.

Nu va pierdeti rabdarea in fata schimbarilor bruşte şi intarzierilor frustrante. Nu va eschivata in fata responsabilitatilor suplimentare. Veti fi recompensati cand nici nu ganditi. Feriti-va de speculaţii riscante şi relaţii ascunse. Posibile probleme de sanatate pentru membrii mai varsta din familie. Nu cedati in fata gandurilor negre. Totul se va rezolva! Pentru a va spori castigurile , puneti un prespapier de cristal deasupra hartiilor si documentelor legate de bani si afaceri.
Numarul 3
Eforturile sociale şi artistice se vor dovedi a fi foarte profitabile. Folositi imaginatia si creativitatea in mod constructiv. Ajutor de la persoane in varsta si prieteni. Nu abandonati proiectele la jumătatea distanţei. Munca sustinuta va sauce rezultate pozitive pana la sfarsitul anului. Stabilitatea financiară va fi menţinuta, cu condiţia sa tineti sub control tentatia de a cheltui fara masura.

Parteneriatele sau legaturile cu strainatatea , bine aspectate. Nu rata oportunitatile din acest an , si recompensele vor veni cu siguranta. Calatorii lungi. Pentru cei tineri , o poveste de dragoste va prinde contur. Cheltuieli neasteptate pentru rezolvarea unor probleme de sanatate. Pentru a va spori castigurile pune-ti pe biroul de lucru, 3 monede I Ching intr-un plic rosu.

Numarul 4
Vanzarile si tranzactiile pot fi extrem de profitabile in acest an. Zona banilor se va confrunta cu amanari si dificultati. Schimbări majore in cariera si viata personala. Noi prieteni si asociati. Problemele financiare se vor ameliora simtitor in a 2a jumatate a anului. Castiguri neasteptate din surse secrete. Schimbarea locului de munca sau a resedintei. Atrasi de spiritualitate.

Intarzieri neasteptate si calatorii nefolositoare pot incetini progresul mai multor proiecte. Griji pentru zona muncii si a vietii personale. Relatii tensionate in camin. Fereşte-te de lucruri ascunse . Evita discutarea şi dezvaluirea planurile tale cu toată lumea. Stresul si agitatia interioara pot conduce la probleme de sanatate. Plasarea unui covoras albastru sau negru in fata intrarii casei voastre, asigura castigul in zona financiara.


Numarul 5
Arata lumii cine esti cu adevarat! Valorifica fiecare sansa si oportunitate pe care acest an ti-o va scoate in cale. Schimbari pozitive in zona profesiei la jumatatea anului. Proiecte mai vechi se reactualizeaza. Magnetismul personal si puterea cuvintelor vor atrage noi prieteni, asociati sau clienti. Bine aspectata zona comunicarii, va aduce contracte noi in zona divertismentului, scrisului sau publicitatii.

Evitati angajamentele pe termen lung. Probleme cu colegii de serviciu şi rivalităţi secrete vor iesi la suprafata. Problemele de sanatate ale unui membru al familiei vor necesita un tratament prelungit. Terapiile alternative au eficacitate maxima . Pentru a va spori castigurile , plasati o statueta dragon in zona de sud-est a biroului vostru.

Numarul 6
Problemele de/cu familie si casa vor fi in centrul atentiei in acest an. Cei care au o meserie in domeniul artistic vor cunoaste promovarea si recunoasterea publica. Recompense financiare. Ajutorul unui prieten influent va deschide calea succesului. Spre jumatatea anului, sunt favorizate relatiile economice, comertul import-export si asocierile. Progresul poate fi lent dar constant. Renovarea sau redecorarea unei case va fi consumatoare de timp. Un noroc chior va asteapta spre sfarsitul anului.

Relatiile de orice fel vor cunoaste perioade de raceala si perioade de apropiere. Concurenta acerba de unde nu va asteptati. Problemele cu un colaborator apropiat pot fi evitate cu diplomaţie. Mentineti echilibrul intre viata de familie si cariera. Oglinzile asezate in spatiile mici din casa sau birou va pot ajuta la crearea sentimentului de spatietate dar si la materializarea mai multor oportunitati financiare.

Numarul 7
Un an introspectiv. Impact mare pe partea personala. Profesional, reevaluari si reprioritizari. Caştiguri materiale din surse neaşteptate prin moduri neconventionale. Creste interesul pentru studiul si cercetarea stiintelor ezoterice si spiritualitate. Intalniri cu relatii mai vechi si ajutor de la persoane influente. Promovare sau transferuri la locul de munca in partea a doua a anului.

Orice tip de corespondenta prin mijloace moderne sau calatoriile in strainatate extrem de benefice. Noile idile nu sunt bine aspectate pe termen lung. Cadou sau mostenire neasteptata. Perioade de retragere si singuratate. Evitaţi discuţiile inutile şi certurile in viata de familie. Sanatatea unui membru al familiei va fi o sursă de îngrijorare. Plasati un elefant cu trompa in sus in zona de sud-vest a casei sau biroului pentru a stinge conflictele si neintelegerile.

Numarul 8
Multa munca si proiecte noi. Vechile cunostinte din sfere influente se vor dovedi de un real ajutor. Promovare la locul de munca. Veniturile vor veni din mai mult de o singura sursa. Casa poate deveni o prelungire a locului de munca. Renovare sau schimbare de domiciliu. Casatorie pentru multi cei care au numarul 8. Afacerile pot intampina intarzieri.

Schimbari bruste de dispozitie. Datorii vechi trebuiesc rambursate. Un prieten s-ar putea transforma in dusman. Fiti prudenti ! Verificati colaboratorii inainte de a va increde in ei. Puneti 8 monede I-Ching legate de un fir rosu langa biroul de lucru, pentru a spori succesul si stabilitatea financiara.

Numarul 9
Oferte si noi inceputuri. Castiguri din zone surprinzatoare. Un an excelent pentru cei cu profesii artistice. Investitiile pot aduce beneficii mari. Evitati sa imprumutati sau sa dati bani cu imprumut. Propietati, mosteniri sau noi achizitii vor intra in prim planul vietii voastre. Calatoriile in scop de afaceri se vor dovedi benefice. Idilele la locul de muncă pot conduce spre situaţii dificile. In ciuda presiunilor sau sfaturilor, nu va investiti economiile. Lipsa de atentie poate conduce la accidente neasteptate.

Evitati confictele, despartirile in acest an este sunt permanente. Sfarsitul anului va va gasi mult mai optimisti si increzatori. Puneti trei plante cu flori rosii de-o parte si de alta intrarii casei pentru armonie si bunastare.

Niciun comentariu: